dilluns, 5 de maig de 2014

MusicAppSelvatges Finalista al VIII Concurs Espiral Edublogs

Aquest any els alumnes de música de 2n, 3r i 4t ESO han creat activitats i presentacions utilitzant  telèfons mòbils i tauletes. La manera de fer públic els seus treballs ha estat la creació d'un bloc col·laboratiu que hem anomenat MusicAppSelvatges: fem música amb aplicacions mòbils

Ens hem presentat a la VIII edició del Concurs Espiral Edublogs i hem quedat finalistes! La nostra feina no acaba aquí, ja que la segona fase del concurs és el dia 17 de maig dia en què ja es coneixerà la llista amb els guanyadors.

MusicAppSelvatges es va iniciar el primer trimestre amb alumnes de l'optativa de música de 4tESO, i poc a poc ha anat incorporant alumnes de 2n i 3rESO al llarg dels tres trimestres. Hi ha una plantilla fixa d'alumnes autors del bloc (són els que escriuen i alguns dels que creen presentacions) i una plantilla variable d'alumnes que també aporten els seus treballs creats única i exclusivament amb dispositius mòbils. La resta dels alumnes són convidats a participar en el bloc mitjançant els seus comentaris i valoracions als diferents articles que escriuen els seus companys.

Esperem el vostre suport amb comentaris i visites al nostre bloc.

Teniu una mostra del que fem, en aquesta presentació on s'anuncia la notícia.
Si no veieu el vídeo tambe podeu fer clic aquí.

Per aquells una mica inquiets i amb ganes d'investigar, sapigueu que he fet el vídeo amb l'app Tellagami. La podeu trobar per Apple i per Android.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada