dimecres, 15 de juny del 2016

Jornada #DMRBTKTGN

Avui dimecres 15 de juny es desenvoluparà la Jornada #DMRBTKTGN sobre l'ús responsable de dispositius mòbils a les aules i programació i robòtica educativa a l'Institut Roseta Mauri de Reus. 

Els protagonistes de la jornada seran els alumnes, ja que se'ls donarà l'oportunitat d'exposar el procés de creació de diversos projectes i compartir les seves habilitats mitjançant tallers temàtics oberts al públic. 

Un grup d'alumnes del nostre institut hi presentaran un projecte portat a terme dins l'aula de música.    Com podreu veure en el programa, amb el títol Fem màgia amb Méliès "el mag del cinema", la Carme Martínez, l'Anna Vilalta i la Mireia Esteve, acompanyades d'uns quants companys de la classe,  explicaran el "making of" d'un parell de treballs que van fer el primer trimestre sobre els inicis del cinema (Méliès i Lumière es coneixen. Activitat d'àudiocreació)

És una trobada adreçada als docents, però també està oberta a les famílies i alumnat de tots els centres. Tota la informació de la Jornada la trobareu a Jornada #DMRBTKTGN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada