dimecres, 18 de juny del 2014

Baldufa d'or al VIII Premi Espiral Edublogs

El passat dissabte 14 de juny es va celebrar a Madrid la cerimònia de lliurament de premis de la VIII edició del concurs "Espiral Edublogs". El bloc de música MúsicAppSelvatges va ser premiat amb la baldufa d'or en la categoria de Blocs d'Alumnes de Secundària

En aquest bloc hi han treball de forma col·laborativa alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO al llarg de tot el curs, compartint les activitats que han anat creant utilitzant dispositius mòbils ja fossin tauletes o telèfons mòbils.

En l'edició d'enguany s'han presentat quasi 1000 blocs repartits entre les diferents categories, entre els quals el jurat selecciona 3 candidats per a cada categoria que són els que finalment reben com a premi una baldufa (or, plata o bronze). 

El Premi Espiral Edublogs pretèn valorar la importancia i la repercussió dels blocs en l'educació, com a recurs didàctic per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació dels alumnes, així com també reconèixer el treball del professorat a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica. És també un aparador que motiva i ajuda a la generalització de les TIC a l'aula i a l'educació en general.

Felicitats a tots per aquest premi!!

Alumnes participants durant el primer trimestre


Alumnes participants durant el segón trimestre


Alumnes participants durant el tercer trimestre





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada