dimecres, 3 de febrer del 2016

Quijote News. Un projecte col·laboratiu a 1r d'ESO


En motiu del IV centenari de la mort de Miguel de Cervantes, el professorat de llengua castellana de 1r ESO ha decidit participar en el projecte Quijote News

Un projecte impulsat per l’equip del I Encuentro de docentes de lenguas en secundaria que pretén treballar de manera col·laborativa i on hi participen centres de primària i secundària de tot l’estat. Quijote News llança aquest projecte amb la intenció de fer arribar l’obra del Quixot a tots els joves. 

El treball dut a terme ha consistit en una lectura adaptada d’aquest clàssic de la literatura castellana i en l’adaptació de les aventures d’aquest reconegut personatge en un text periodístic per acabar obtenint un diari digital que ha estat penjat a la xarxa junt amb el treball d’altres centres i del qual us hem fet arribar una edició impresa.
http://es.calameo.com/read/004588338f52c6486203e

Les professores de llengua dels grups de primer estem molt contentes amb la implicació dels alumnes i el treball que han realitzat ja que han demostrat una gran motivació la qual ha permès aconseguir l’objectiu principal que era acostar una obra de la literatura universal a l’alumnat d’una manera didàctica i engrescadora. 

Felicitats a tots els alumnes de primer que hi han participat

Us deixem el treball perquè pugueu gaudir-ne:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada