dilluns, 18 d’abril del 2016

Acte de lliurament dels premis DEEA/MACMILLAN 2016

El passat divendres 15 d’abril, el Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys de la Universitat Rovira i Virgili va lliurar el 2n Premi DEAA/MACMILLAN  com a millor estudiant en llengua anglesa a les PAU 2016 a l’alumna Míriam Malgioglio Veiga de l’Institut Joan Puig i Ferreter. El premi està dotat amb 300 € i un lot de llibres de l’editorial patrocinadora. L’alumna guanyadora aquest curs ha començat la carrera de Filologia Anglesa a la URV.

L’acte va tenir lloc a la Sala de Vistes del Campus Catalunya de la URV a Tarragona, amb la presència del director del Departament, John Style, la representant de l’editorial Marta García i dos representants del nostre institut; el cap d’estudis del centre, Josep Lluís Calabuig, i la professora d’anglès Judit Tàrrech.

En el transcurs de l’acte el Dr Alberto Fuertes va pronunciar la conferència: Forensic translation studies: the interface between translation and law. Amb el premi, l’editorial Macmillan vol afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa no tan sols com a vehicle de comunicació i estudi, sinó també per facilitar les relacions socials en un context global complex i canviant. Els premis també volen reconèixer la tasca del professorat d’anglès de l’etapa de secundària.

La nostra enhorabona, Míriam!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada