dijous, 23 de juny del 2016

Resum d'activitats de la USEE

Els alumnes de la USEE (i el professorat també) no paren! Aquestes són algunes de les activitats que han fet durant l'any.

El primer trimestre vam sortir a la Capsa Gaudí. Vam veure esbossos, maquetes, vam conèixer les diferents tècniques de l'artista, vam veure com s'inspirava amb la natura i vam descobrir la seva biografia... tot plegat, una visita interessant i dinàmica en un espai molt original. 

Després vam fer una parada per esmorzar, xerrar i gaudir del Parc Sant Jordi, envoltats de l'esperit de l'obra de Gaudí. A la foto ens podeu veure asseguts en el banc realitzat amb la tècnica del trencadís. 

Per celebrar un Sant Jordi diferent vam preparar un concurs de tiramisú i la veritat va ser difícil escollir quin grup ho va fer millor, perque tots estaven deliciosos. 

Primer busquem la recepta per internet, després ens organitzem per grups i calculem les proporcions dels ingredients per passar de quatre a cinquanta comensals !!! Un cop tenim clares les quantitats, sortim a comprar els ingredients i... mans a l'obra!! Ens fiquem de ple en l' elaboració dels tiramisús per grups. Finalment preparem els tastest. Tots els professors els proven i voten aquell que més els ha agradat. 

Com cada any per finalitzar el curs organitzem la sortida del Niu de l'Àliga

Comencem fent una bona caminada, parem per esmorzar, juguem i acabem amb un refrescant bany

Un dels tallers que vam gaudir molt va ser fent la primera lletra del nostre nom. D'entrada semblava complicat però va resultar ser senzill i econòmic. Vam dibuixar la nostra lletra al cartró, la vam retallar, enganxar les dues cares amb cinta americana i a pintar. Mireu el resultat!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada