divendres, 9 de gener del 2015

"A day at the theatre": Teatre al Castell


El passat dilluns, 22 de desembre de 2014, els alumnes  de 1r i 2n d’ESO van assistir al Castell del Paborde a la representació de la comèdia interactiva romàntica  “Who’s who?”, duta a terme per la companyia Blue Mango Theatre. L’obra tractava els problemes dels adolescents d’avui dia, la vida a l’institut, el primer amor i les relacions pares-fills amb una visió humorística i divertida de la realitat.
La mateixa companyia va representar posteriorment
l’obra “Tune in”, adreçada als alumnes de 3r i 4t d’ESO i basada en un magazine televisiu on una xef cuinava una truita de patates ben especial, una experta en moda donava consells originals per a un increïble canvi d’imatge i finalment tres concursants ben coneguts per tots nosaltres participaven a “Cupid’s corner” i un d’ells trobava una parella espectacular. Tot plegat farcit de molt d’humor i moltes rialles.
En ambdúes obres, molt visuals i dinàmiques, els actors van aconseguir engrescar l’alumnat i fer-lo participar d’una manera molt activa en el desenvolupament de l’espectacle. Alumnat i professorat ho vam passar d’allò més bé alhora que rebíem una privilegiada classe d’anglès.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada